ANTIWAHHABI
ويروس القاعده در آفريقا

به گزارش شفقنا، حسن خياطي در یادداشتی که در روزنامه جمهوری اسلامی منتشر شده آورده است: انگليس، آلمان، سازمان ناتو و حتي روسيه كشورهايي هستند كه در كنار ساير دولت‌هاي غربي از اين حمله حمايت كرده‌اند. علاوه بر اين، اتحاديه آفريقا و جمع كثيري از سران دولت‌هاي آفريقايي خود به عنوان دعوت كننده غربي‌ها براي حمله نظامي به مالي شناخته مي‌شوند. سران اين كشورها همه مي‌دانند كه القاعده ابزاري دردست غربي‌ها براي ايجاد بحران در كشورهاي اسلامي است تا بهانه لشكركشي آنها به بلاد اسلامي و تأمين منافعشان را فراهم كند.

غربي‌ها در پديد آوردن ويروسي به نام القاعده، دقيقاً به اين انديشيده‌اند كه هدف از ايجاد چنين گروهي، پاشيدن تخم تفرقه و منازعه در جهان اسلام از طريق ترويج فرقه گرايي و افراطي گري در ميان مسلمانان است. آنها مي‌دانستند كه اين توطئه مي‌تواند علاوه بر مشغول كردن مسلمانان به درگيري‌هاي دروني، بهانه‌هاي فراواني براي مداخله‌گري‌هاي غرب در بلاد اسلامي فراهم كند و يا لااقل اين مداخله گري‌ها را توجيه نمايد.

از اين رو بود كه آمريكايي‌ها به عنوان مغز متفكر پيدايش گروه القاعده از همان ابتدا اين گروه را به عنوان جرياني اسلام گرا معرفي كردند و با اين تعريف سيل كمك‌هاي تسليحاتي، مالي و سياسي سازمان‌هاي امنيتي خود و ساير دول غربي و همپيمانانشان در خاورميانه را به سوي اين گروه سرازير نمودند. آنها عربستان را وادار به برعهده گرفتن تغذيه فكري و تشويق جنگجويان براي پيوستن به اين گروه كردند و خود درحالي كه تسليحات و اطلاعات نظامي در اختيار اين گروه قرار مي‌دادند، از سازمان‌هاي امنيتي پاكستان به عنوان نقش واسط انتقال مهمات و نيروها به افغانستان استفاده كردند و به اين ترتيب افغانستان اولين كشوري شد كه اين گروه توانست آن را باكمك غرب و هپيمانان منطقه‌اي تحت اشغال خود در آورد.

جنايات اين گروه افراطي در افغانستان كه به نام اسلام صورت گرفت و غربي‌ها بهره‌برداري خائنانه خود از اين جنايت‌ها را براي ضربه زدن به چهره اسلام به عمل آوردند، هيچگاه از خاطره‌ها نخواهد رفت. غرب از اين جنايت‌ها تا توانست در راستاي سياست اسلام هراسي استفاده كرده و القاعده را به عنوان محور اصلي دين اسلام معرفي نمايد، درحالي كه القاعده از نظر اعتقادات ديني مورد قبول هيچكدام از مذاهب اسلامي اعم از اهل سنت و تشيع نيست و به دنبال ترويج اعتقاداتي افراطي كه نشأت گرفته از فرقه وهابيون مي‌باشد. در اين تفكر كه تلاش مي‌شود تفكري جهادي معرفي شود، حمله به منافع رژيم صهيونيستي هيچ جايگاهي ندارد!

پس از حملات 20 شهريور 1380 به برج‌هاي دوقلوي نيويورك و چند مركز ديگر آمريكايي كه همچنان ابعاد مختلف اين حملات در پرده‌اي از ابهام باقي مانده است، آمريكا اين حملات را منتسب به القاعده كرد و به اين بهانه زمينه اشغال افغانستان اسلامي را فراهم آورد. پيش از اين حملات، پيوند و توافق پنهاني القاعده و دستگاه‌هاي اطلاعاتي و امنيتي غرب مانع از آن مي‌شد كه غربي‌ها اين گروه را به عنوان سازماني تروريستي معرفي كنند، اما پس از نسبت دادن حملات نيويورك به القاعده، ديگر اين حربه كارآيي نداشت و غرب القاعده را گروهي تروريستي معرفي كرد. البته اين اعلام نه تنها نتوانست از گسترش القاعده اي‌ها در جهان بكاهد بلكه اين گروه در بيش از 60 كشور جهان نفوذ كرد و با پراكنده شدن در كشورهاي مختلف بخصوص كشورهاي اسلامي منطقه خاورميانه، در اكثر اين كشورها اقدام به آشوبگري و ايجاد بي‌ثباتي نمود.

عراق، كشور اسلامي ديگري بود كه غرب به سركردگي آمريكا به بهانه سركوب كردن القاعده به آن حمله نظامي كرد و ساليان متمادي ثروت‌هاي ملت مظلوم اين كشور در كنار ثروت‌هاي ملت افغانستان به تاراج و يغما رفت كه هنوز هم ادامه دارد. آنچه امروز در كشور مالي درحال رخ دادن است، دقيقاً در چارچوب سياست غرب براي مداخله‌گري در كشورهاي اسلامي به بهانه مبارزه با القاعده است با اين تفاوت كه فرانسه جاي آمريكا را در اين بازي، گرفته است.

كشورهاي آفريقايي كه عمدتاً در گذشته از مستعمرات اروپاي غربي بوده اند، برخلاف مردم فقير و گرسنه‌اي كه دارند، سرشار از منابع عظيم زيرزميني و منابع طبيعي هستند. كشور "جمهوري مالي" كه فرانسوي‌ها به فكر چپاول مجدد آن افتاده‌اند، با بيش از يك ميليون كيلومتر مربع مساحت كه به عنوان بيست و چهارمين كشور جهان از نظر مساحت شناخته مي‌شود، كشوري سرشار از منابع طلا، اورانيوم، فسفات و سنگ آهن است كه تنها يك قلم منابع اورانيوم آن بيش از 160 ميليارد يورو تخمين زده مي‌شود.

بنابر اين ساده انگاري است چنانچه تصور شود فرانسه و كشورهاي غربي حامي لشكركشي نظامي به مالي، دلشان به حال مردم فقير آفريقا مي‌سوزد و براي نجات آنان از عملكرد افراطي القاعده به اين كشور لشكركشي كرده‌اند. اين خود غربي‌ها هستند كه زمينه قدرت گيري القاعده در شمال آفريقا را فراهم كرده‌اند. تحقيقات دستگاه‌هاي جاسوسي كشورهاي اروپايي نشان مي‌دهد كه برخي از افراد تروريست از خود اروپا به پايگاه‌هاي آموزشي در مالي مي‌روند، درست مشابه همان روندي كه در گذشته در كشورهاي افغانستان و پاكستان اتفاق افتاد و امروز همين كشورها وظيفه اعزام تروريست‌هاي چند مليتي به سوريه را برعهده دارند.

بي ترديد ميان بحران اقتصادي اين سال‌ها در غرب بخصوص كشورهاي اروپايي و چشم طمع آنان به منابع سرشار ثروت در كشورهاي شمال آفريقا، رابطه‌اي مستقيم وجود دارد و نبايد گول ژست‌هاي انسان دوستانه‌اي كه غربي‌ها تلاش دارند از خود در جريان حمله نظامي به شمال آفريقا به نمايش بگذارند را خورد چرا كه اساساً اگر اين تفكر در ميان اروپا و ساير كشورهاي غربي وجود داشت، نمي‌گذاشتند مردم اين قاره گرسنه طي نسل‌هاي مختلف در فقر و گرسنگي به سر برند.

ترديد نبايد كرد كه منتقل كردن ويروس القاعده به آفريقا، توطئه جديدي براي تسلط بر منابع عظيم ثروت در اين منطقه است و مبارزه با القاعده تنها بهانه‌اي براي لشكركشي است.

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






برچسب‌ها: القاعده-آفریقا,
 14:52  پنج شنبه 4 مهر 1392   محمد رضا نوری
?